El BCB compensa la petjada de carboni d’IMEX Frankfurt 2024

16 tones de CO2 compensades amb un projecte de restauració forestal a Galícia

Aquest any, el BCB ha compensat la petjada de carboni generada tant per la producció de l’estand d’IMEX Frankfurt 2024 com pels viatges del personal del BCB i dels membres participants. En total, s’han compensat 16 tones de CO2.

La compensació s’ha realitzat a través del projecte Galicia Rexenera: Outeiro do Catadoiro (Caldas de Reis). Aquest projecte es porta a terme a la Muntanya Veïnal de Paradela de Bemil, una zona greument afectada per un incendi forestal el 2017 que va destruir una part significativa de la seva superfície.

El projecte de restauració complementa altres esforços anteriors realitzats entre el 2020 i el 2021, durant els quals es van restaurar diverses àrees amb coníferes i frondoses autòctones. Les accions desenvolupades dins aquest projecte inclouen treballs de regeneració natural en 30,47 hectàrees d’eucaliptus, així com iniciatives per fomentar la regeneració natural en 4,04 hectàrees de pi més del país.

La participació en aquest projecte no sols ajuda a compensar la nostra petjada de carboni, sinó que també contribueix a la recuperació dels ecosistemes locals, promovent la biodiversitat i la resiliència de l’entorn forestal.

Des del BCB, seguim compromesos amb la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental, integrant aquestes pràctiques a totes les nostres activitats i esdeveniments. La compensació de la nostra empremta de carboni a IMEX Frankfurt 2024 és un exemple més de la nostra dedicació a crear un impacte positiu al planeta.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...