Nova directiva europea sobre sostenibilitat

Uneix-te al compromís per la sostenibilitat a Barcelona

A partir de l’any vinent, les empreses que operen a la UE hauran de complir amb la nova directiva europea sobre informes de sostenibilitat empresarial (CSRD). Aquesta normativa afectarà progressivament tant les grans empreses com les petites, incloent aquelles externes a la UE que treballen en l’espai comunitari. El seu objectiu és millorar la qualitat i comparabilitat dels informes de sostenibilitat, tenint en compte la doble materialitat: com la sostenibilitat afecta les empreses i viceversa.

Els informes hauran d’incloure aspectes ambientals, socials i de governança, alineats amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. Mesurar i evidenciar aquests indicadors serà fonamental.

Barcelona, des de fa anys, ja està avançant en aquesta direcció amb el projecte Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona – Certificació Biosphere, que assessora i certifica les empreses turístiques amb el segell internacional Biosphere.

Des del consorci de Turisme de Barcelona i el Barcelona Convention Bureau, us animem a sumar-vos en aquest projecte, oferint l’oportunitat de formar-ne part de manera gratuïta a totes les empreses membres.


Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...