Inauguració del Four Points by Sheraton a Viladecans

Un nou referent per a viatgers i empreses

El 22 de juliol, es va inaugurar el Four Points by Sheraton Barcelona Airport a la ciutat de Viladecans, passant a formar part del portafoli global de Marriott Bonvoy.

L’hotel ha estat dissenyat pels arquitectes David Baena i Manel Peribáñez de l’estudi BCQ Arquitectura Barcelona. S’eleva com un edifici emblemàtic dins del conjunt Bitàgora, convertint-se en un nou punt d’atracció per a la ciutat de Viladecans. El seu disseny simple i contundent, juntament amb un embolcall distintiu, facilita la connexió entre el Parc de la Marina i el Business Park.

Situat en una zona en expansió, l’hotel està atraient empreses de diversos sectors, cosa que el converteix en un entorn ideal per al creixement econòmic. La proximitat a l’estació de tren permet connexions ràpides amb la ciutat, fent d’aquest hotel una opció pràctica per als viatgers.

Amb 202 habitacions modernes, el Four Points by Sheraton Barcelona Airport ofereix varietat de serveis, incloent-hi un restaurant de cuina internacional, un Best Brew Bar, una acollidora terrassa, ampli aparcament, gimnàs totalment equipat, un espectacular rooftop amb piscina i SkyBar, i a més disposa de tres sales de reunions per esdeveniments d’entre 47 i 370m2.

Per a més informació: Cristina Vintró, Sales Manager – cvintro@urh-hoteliers.com

Compartir

Et pot interessar...